Fujinn
Buiten speelbaar
Familie
Live zang en/of live muzikanten

Fujinn

Amadeo Kollectif

Meer over de artiest

Het Amadeo Kollectif noemt Fujinn ook wel een "Open Orkest", omdat iedereen er muziek mee kan maken! Dit Imaginarium bestaat uit grote geluidssculpturen die variëren van percussie tot strijk- en blaasinstrumenten. De monumentale en elkaar aanvullende instrumenten, waarop het publiek zelf mag spelen, creëren een indrukwekkende auditieve en visuele ervaring. 

Het publiek mag de instrumenten ontdekken door middel van improvisatie, bijvoorbeeld soundpainting. Uiteindelijk leren de mensen in het publiek samen muziek te maken op deze prachtige en unieke instrumenten. Door samen te spelen zal het publiek ook naar elkaar luisteren. Samen componeren de muzikanten in het publiek harmonieuze melodieën!

 

Met Fujinn brengen brengt het Amadeo Kollectif  kunst naar mensen op een zeer toegankelijke manier. Zij creëren muzikale vrijheid en laten zien dat iedereen in staat is muziek te maken! Ritme is een sleutelelement op dit gebied en creëert een bepaalde vibratie. Het roept een gevoel van bevrijding op. Verbinding en bevrijding door muziek!

 

Duur: per dagdeel/dag inclusief begeleiding.  Het zelf bespelen van de instrumenten door het publiek  kan eventueel gecombineerd worden met het optreden van het Fujinn Orkest (muzikanten van het Amadeo Kollectif) 

Leeftijd: vanaf 9 jaar 

Oppervlak: minimaal 120m2

Binnen en buiten speelbaar

Fujinn
Fujinn
Fujinn

Boek via deze blauwe knop en u steunt direct de professionele promotie van dit gezelschap!