Algemene voorwaarden

Speelnest verzorgt de promotie van artiesten naar culturele centra, theaters, festivals, bibliotheken, jeugddiensten en scholen.

Bij Speelnest boekt u rechtstreeks bij de artiest. Door via Speelnest te boeken, steunt u dit collectief artiesten in het mogelijk maken van professionele promotie naar het culturele veld. Speelnest biedt graag professioneel advies, zoals welk aanbod het beste bij uw event zou passen of bij een bepaalde doelgroep. 

 

Contracten worden door de artiesten zelf opgesteld, een contract tussen de artiest en de klant. Speelnest komt hier niet tussen, zodat de artiesten zelf inspraak hebben in de manier waarop zij samenwerkingen aangaan. Artiesten bezorgen u ook zelf een technisch fiche en lichtplan.

 

Mocht u klachten of opmerkingen hebben over een geboekte voorstelling, act of activiteit of de website, laat het ons zeker weten en liefst ook de desbetreffende artiest.  Wij staan altijd open voor verbeteringen en het meedenken bij oplossingen. Daarnaast wensen wij ook kwaliteit te bieden, wij zijn dan ook graag op de hoogte mocht er iets niet naar wens zijn geweest. 

 

Speelnest doet haar best kwalitatieve voorstellingen, acts en activiteiten aan te bieden op de site en voldoende te promoten. Speelnest kan niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor activiteiten die plaatsvinden  of voor afspraken tussen de klant en de gezelschappen/artiesten. 

 

De artiest stuurt u binnen 2 werkdagen / 48 uur een reactie. Mocht u na 3 werkdagen nog niets hebben vernomen, stuurt u dan zeker een mailtje naar info@speelnest.com.  In de weekenden hebben de meeste artiesten optredens, vandaar dat wij spreken over werkdagen (=doordeweeksedagen).

 

Speelnest krijgt een kopie van uw aanvraag binnen, om de aanvragen via Speelnest bij te kunnen houden.

 

Doet u een aanvraag via Speelnest, wordt uw e-mailadres toegevoegd aan de nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief niet wilt volgen, kunt u zich uitschrijven.

 

Speelnest staat in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer KvK. 59272392

Contactpersoon: Marisa Laperdrix

Speelnest, Markt 28, 4527 CN  Aardenburg.