Algemene voorwaarden

Speelnest verzorgt de promotie van artiesten naar culturele centra, theaters, festivals, bibliotheken, jeugddiensten en scholen.

Bij Speelnest boekt u rechtstreeks bij de artiest. Door via Speelnest te boeken, steunt u dit collectief artiesten in het mogelijk maken van professionele promotie naar het culturele veld. Speelnest biedt graag professioneel advies, zoals welk aanbod het beste bij uw event zou passen of bij een bepaalde doelgroep. Sinds november 2023 maken wij de contracten op voor de artiesten. De voorwaarden van Speelnest en de riders/technische fiches van de klanten worden bij elk contract toegevoegd. Gelieve deze door te lezen voordat u het contract tekent. 


Aan een informatie aanvraag via de website zijn geen rechten te ontlenen. 

 

Mocht u klachten of opmerkingen hebben over een geboekte voorstelling, act of activiteit of de website, laat het ons zeker weten en liefst ook de desbetreffende artiest.  Wij staan altijd open voor verbeteringen en het meedenken bij oplossingen. Daarnaast wensen wij ook kwaliteit te bieden, wij zijn dan ook graag op de hoogte mocht er iets niet naar wens zijn geweest. 

 

Speelnest doet haar best kwalitatieve voorstellingen, acts en activiteiten aan te bieden op de site en voldoende te promoten. 

Speelnest staat in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer KvK. 59272392

Contactpersoon: Marisa Laperdrix

Speelnest, Markt 28, 4527 CN  Aardenburg.