Eiland Amadeo
Buiten speelbaar
Ook op school
Familie
Live zang en/of live muzikanten

Eiland Amadeo

Amadeo Kollectif

Meer over de artiest

Een audiovisueel vleugje Amadeo

Bouwen en spelen, proberen en experimenteren, alleen of met anderen. Op dit eiland maakt iedereen zijn eigen wereld. Het Amadeo-eiland is een interactieve speelinstallatie waarin jongeren (en minder jonge mensen!) volop op ontdekking kunnen gaan. Het is een levend kunstwerk dat evolueert in de tijd en waar iedereen zijn steentje aan kan bijdragen. Het Amadeo-eiland stimuleert de uitwisseling tussen de installaties en de verbeelding van jouw publiek. Het maakt niet uit hoelang bezoekers op het eiland verblijven. Ze kunnen hun verbeelding helemaal uitleven of enkel een vleugje creativiteit meepikken.

 

Het Amadeo-eiland combineert drie tot vier installaties uit ons Imaginarium die je zelf kunt kiezen, bijvoorbeeld Maderas, Vormidable, de DroomBoom, een grote klanksculptuur, Fujinn … Zo creëer je een auditief en visueel rijk op maat van jouw interesses en wensen. Door de combinatiemogelijkheden is elk Amadeo-eiland anders. Met subtiele of net bombastische geluiden en met de indrukwekkende visuele verschijning van de verschillende installaties uit ons Imaginarium komt een eiland van de verbeelding tot stand.  De installaties  nodigen uit tot dromen, tot verbeelding en verwondering. 

 

Festivals: per dagdeel inclusief begeleiding 

Andere formules: korte prikkels (1 uur voor kleuters, 2 uur vanaf 6 jaar), initiaties, hele dagen, lange trajecten 

Leeftijd: vanaf 3 jaar 

Oppervlak: minimaal 100 - 150 m2

Binnen en buiten speelbaar

Bijzonderheden: indien gewenst kan het Amadeo Kollectif andere kunstdisciplines erbij betrekken om het verhaal te versterken en de klanken nog meer tot hun recht te laten komen. 

Disciplines: muziek, dans, beeldend

 

Eiland Amadeo
Eiland Amadeo

Boek via deze blauwe knop en u steunt direct de professionele promotie van dit gezelschap!