Animaltroniek
Nieuw
Buiten speelbaar
Familie
Poppenspel

Animaltroniek

Exoot

Meer over de artiest

Deze fascinerende mechanische dieren, die zowel mobiel als op een vaste standplaats kunnen staan, worden  al snel door het publiek geaccepteerd als realistisch in zijn eigen vorm.  Animaltroniek is een gelaagde audio-visuele installatie: radiografisch aangestuurd, met als basis eenvoudige herkenbare houten 3D puzzels. Niets wordt verborgen in deze transparante dieren. Exoot zoekt een vorm, waarbij robotica, mechanica en elektronica op een transparante manier samensmelten, waarbij een ‘aaibaar’ wezen ontstaat.  Waar ligt het omslagpunt in bewegings- en beeldtaal, waardoor het menselijk brein ‘omgaat’? Kies uit 1, 2 of 3 dieren: een kreeft, een schildpad en een vis. 

Bekijk zeker het filmpje onderaan!

Zeer geschikt ook voor lichtfestivals en events met donkere avonduren.

 

Varianten: stilstaande variant AIR of de mobiele variant MOBILE en kies uit 1, 2 of 3 objecten

Duur: vast dagdeel van 3 uur , mobiel 3 x 30 minuten. Bij langere exposities op automatische piloot.

Leeftijd: vanaf 5 jaar 

Oppervlak AIR-variant:  Per object is  minimaal een cirkel van 3 diameter nodig en daarbij voldoende ruimte om eromheen te kunnen staan.  

Binnen en buiten speelbaar, zowel overdag als In het donker. Zeer geschikt ook als licht installatie!

Bijzonderheden: bij zeer drukke evenementen wordt er  een begeleider van de organisatie gevraagd om de performer van Exoot te assisteren wanneer er gekozen wordt voor de mobiele variant en routes worden afgelegd.

 

 

 

Animaltroniek
Animaltroniek

Boek via deze blauwe knop en u steunt direct de professionele promotie van dit gezelschap!